DPIA Training

Breadcrumbs

DPIA-training

Quote DPIA

"When we share our personal data with businesses, its use should be transparent and secure"

- Anna Eshoo”

Ben je op zoek naar een grondige training rondom Data Protection Impact Assessments (DPIA)? Zoek dan niet verder! Onze DPIA-training levert een diepgaande en hands-on benadering van deze cruciale gegevensbeschermingskwestie.

Wat biedt onze DPIA-training?

In de loop van onze DPIA-training raak je vertrouwd met de fijne kneepjes van het uitvoeren van een DPIA. We bespreken van alles, van het identificeren van risico's en gegevensverwerkingsactiviteiten tot het beoordelen van de privacy-impact voor de betrokkenen. Onze deskundige trainers staan klaar om je te begeleiden bij elke stap, voorzien van nuttige inzichten en bruikbare voorbeelden.

DPIA-training op maat

Het unieke aan onze DPIA-training is de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Dit omvat je huidige DPIA's, als je daar al mee bezig bent, of als je specifieke casestudies wilt bespreken, dan passen we de DPIA-training aan je behoeften aan. Dit maakt het mogelijk om rechtstreeks relevante uitdagingen aan te pakken en praktische oplossingen te vinden.

Best practices en DPIA-methoden

In onze DPIA-training leren we de nieuwste methoden en best practices aan, zoals aanbevolen door vooraanstaande instanties voor gegevensbescherming. Je zult leren hoe je effectieve DPIA-rapporten maakt en hoe je je bevindingen kunt omzetten in acties om de privacy van de betrokkenen te waarborgen.

Vaardigheden en kennis opbouwen met onze DPIA-training

Onze DPIA-training bereidt je optimaal voor op de uitdagingen van het hedendaagse gegevensbeschermingslandschap. We leggen de nadruk op het uitbreiden van jouw vaardigheden en kennis, zodat je zelfstandig DPIA's kunt uitvoeren die voldoen aan de actuele regelgeving en de hoogste normen voor gegevensbescherming.

Doelgroep en voorkennis

Of je nu een privacyprofessional bent die zijn expertise wil uitbreiden, of een organisatievertegenwoordiger/risicomanager die DPIA's moet begrijpen en uitvoeren, onze DPIA-training is de juiste keuze. We bieden basis- en gevorderde niveaus, waardoor je de DPIA-training kunt aanpassen aan jouw behoeften.

Voordelen van onze DPIA-training

Niet alleen zijn onze trainers experts op het gebied van gegevensbescherming, maar ze hebben ook ruime ervaring in het begeleiden van professionals zoals jij. Onze DPIA-training wordt bovendien constant geüpdatet, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en wetgeving.

Maatwerk nodig?

Je kunt trainingen met elkaar combineren of de inhoud van de training samen bepalen!

AVG/Privacy

Informatiebeveiliging

Risicomanagement

Interesse?

Neem contact op