Audit & Scans

Breadcrumbs

Excelleren in compliance: CPRM is jouw partner voor audits en scans

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw AVG audits, BIO audits, leveranciersaudits en cybersecurity risk management? Zoek dan niet verder. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van audits en scans die jou helpen te voldoen aan de hoogste normen van compliance.

AVG-audit en AVG-scan: bescherming van persoonsgegevens en reputatie

Heb je je ooit afgevraagd of jouw organisatie voldoet aan de AVG? Met onze AVG-audit en AVG-scan zorgen we voor een grondige analyse van jouw data- en privacybeleid. Onze ervaren AVG-auditors zullen alle aspecten van jouw AVG-beleid beoordelen en jou een overzicht geven van eventuele verbeterpunten.

BIO-audit: borgen van overheidsinformatie

Werk je met overheidsinformatie, dan is de BIO audit essentieel. Onze specialisten in de BIO audit zorgen ervoor dat je voldoet aan de Baseline Informatiebeveiliging Overheid, zodat de integriteit, beschikbaarheid en vertrouwelijkheid van jouw informatie is gewaarborgd.

Leveranciersaudit (vendor auditing): zekerheid in de supply chain

Wil je zeker weten dat jouw leveranciers ook voldoen aan de juiste normen of dat jouw leverancier zich houdt aan de afspraken uit de verwerkersovereenkomst? Dit laatste ben je verplicht te controleren, maar waar haal jij de tijd vandaan?! Met onze leveranciersaudit of vendor audit heb je zekerheid dat je voldoet aan deze AVG-vereiste én weet je meteen of jouw leverancier zich houdt aan de afspraken. Wij beoordelen jouw leveranciers op compliance met AVG, BIO, en andere relevante normen, zodat jij met een gerust hart zaken kunt doen.

Cybersecurity risk management: bescherm jouw business

De wereld van cybersecurity is complex en altijd in beweging. Daarom is een solide cybersecurity risk management strategie onmisbaar. CPRM zorgt voor een grondige analyse van jouw risico's, stelt een risk management plan op en helpt jou bij het implementeren van maatregelen voor business continuity.

CPRM is jouw partner voor compliance en risk management

Of je nu een AVG-audit, BIO-audit of leveranciersaudit nodig hebt of hulp zoekt bij cybersecurity risk management, wij zijn er voor je. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met het verhogen van jouw compliance en het beheren van jouw risico's.

button